Om Os

GTV-Gruppen har et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring indenfor Blik og VVS. Daglig leder Lasse Lindegaard har mere end 30års erfaring i branchen og har tidligere drevet virksomhed med sin far Paul Lindegaard, der er ekspert indenfor Kobber, Tag og Facader. Den know-how videreudvikler Lasse fortsat, så GTV-Gruppen i dag fremstår som førende i branchen.

Vi kan godt garantere, at et bekendtskab med vores montører vil gøre en forskel for dig som kunde. Vi sætter en ære i at møde op til aftalt tid, vi afgiver gerne en fast pris, før vi påbegynder arbejdet. Vi udfører opgaven hurtigt og præcist, og vi efterlader arbejdspladsen pæn og ryddelig, når vi afslutter arbejdet.

Faguddannede montører

Vi sikrer os løbende, at vores medarbejdere har den nødvendige ekspertise, når de kommer ud på en opgave. Alle vores medarbejdere er hvert år på flere efteruddannelseskurser og bliver løbende opdateret på ny teknologi og trends.

Ris og ros

Vi modtager altid gerne både ris og ros fra vores kunder. Kun på den måde sikrer vi løbende, at vi altid er på forkant og klar til at yde den allerbedste service.

Tekniq

GTV-Gruppen er medlem af Tekniq, som er teknikinstallatørernes brancheorganisation.


S om medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.


Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.